بایوسش رو دانلود کنید و با برنامه @bios اپدیت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربردها (نسخه جدید)
سلام میخواستم بایوس سیستممو اپدیت کنم اگه میشه روش درستشو بگید که به مشکل بر نخورم
مادربردم giga h97 d3h
|
بایوسش رو دانلود کنید و با برنامه @bios اپدیت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربردها (نسخه جدید)
Meysam_M69 (13-06-15), nima_hl (13-06-15)
یه بار قبلا اپدیت کردم به مشکل بر خوردم بردم گارانتی ریست کرد هنگام اپدیت باید چه کارهایی رو انجام بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس رو بر اساس REV دانلود کنید از سایت گیگابایت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
با برنامه @bios اپدیت کنید . هیچ مشکلی پیش نمیاد
Meysam_M69 (13-06-15), nima_hl (13-06-15)
خیلی ممنون اپدیت کردم و به مشکلیم بر نخوردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (13-06-15)
لطفا نظرتون رو درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت /آواژنگ اعلام کنید .
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...7%D9%86-45529/
Meysam_M69 (14-06-15)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks